Pessebre Vivent de Linyola

 

No podia faltar un clàssic a la nostra web, la secció d’en Pere Boter i la seva inseparable “caldereta”; poc comestible i ben calenteta.

Us demanem que ens deixeu un comentari amb les vostres propostes de personatges i situacions que vulgueu cremar, simbòlicament, a la caldera d’en Pere Boter. Ha estat un any ple d’annècdotes protagonitzades per polítics, d’aquí i l’altre costat del toll, que poden ser susceptibles de ser candidats per fer xup-xup a la nostra caldera.

Participa i guanya!

Participa publicant un comentari on proposis el teu candidat (personatge o situació) per a cremar a les calderes d’en Pere Boter. Entre tots els comentaris sortejarem dues entrades doble per a una de les representacions del Pessebre Vivent de Linyola.

16 comentaris en “Calderes d’en Pere Boter”

  1. Jo voldria cremar el càrrec de President de la Generalitat de Catalunya (hagi qui hagi ostentat el càrrec) que desprès de la Dictadura de Franco ha permés que a Catalunya tinguem una xarxa de carreteres perillose i antiquades, i en mal estat (com la C-14 per citar una) i sense cap interés en millorar la comunicació entre poblacions lleidatanes. També passa al reste de Catalunya evidenment ! Només han facilitat les autopistes de peatges i a uns preus de usura … Per tot aixo el càrrec de President mereix cremar una estona !!!!

  2. el tribunal constitucional i les seves sentències contra Catalunya

  3. Al que serà president dels Estats Units al Trump. que està revolucionant a la seva gent i a la resta del món, amb tot que va dir i diu

  4. El Tribunal Constitucional perquè els tribunals no han de resoldre els problemes polítics.

  5. Al constitucional. Ja n’hi ha prou de que se’ns pixin a la boca i ens diguin que plou!

  6. Jo posaria a la caldera a grans empresaris que aprofiten la situació actual per enriquir-se encara més a força d’abusar de la necessitat de molts ..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *