Dades clau

Les representacions d’aquesta edició,  del Pessebre Vivent de Linyola, ja en sumem divuit, tindran lloc els dies:

  • 26 de desembre
  • 1 de gener
  • 6 de gener
  • 8 de gener (representació diürna; a les 12h)

Totes les sessions, a exepció de la sessió diürna, tindran dos horaris de representació; la primera representació és a les 18:30h, i la segona representació és a les 19:45h.

El preu de l’entrada és de 6€;  *els infants menors de quatre anys entren gratuïtament.

Sabem que són moltes les festes a celebrar i molts els convidats a taula, per això, aquest any hem preparat per aquelles persones que vulguin repetir visita al Pessebre i poder acompanyar als seus convidats, un abonament personal i intransferible que els permetrà, repetir visita sense haver de tornar a comprar l’entrada.

Reserves

Podràs reservar les entrades per a la sessió que vulguis, fins a les 12h del mateix dia de la representació. Escull el dia i el passi al que desitges assistir i omple el formulari que trobaràs a continuació. Quan hagis reservat les teves entrades, rebràs un correu de confirmació amb tota la informació. Podràs recollir les entrades 30 minuts abans de l’hora d’inici del passi que has triat; recorda que hauràs de presentar a la taquilla del pessebre el correu de confirmació i el teu DNI. Les entrades per al Pessebre Vivent de Linyola tenen un únic preu de 6€ i els menors de 4 anys tenen l’entrada gratuïta.

 

 

Com arribar a Linyola