L’Associació del Pessebre Vivent de Linyola hem decidit suspendre totes les representacions d’aquest any. Ho fem com a mostra de rebuig a la deriva autoritària de les institucions espanyoles vers la voluntat del poble de Catalunya i en solidaritat de tots els presos polítics.

Considerem que els empresonaments d’aquestes persones, segrestades per una legalitat imposada pel poder polític espanyol, són injustos i han provocat desànim i consternació en el si de la nostra associació. És una situació molt greu i que en cap cas podem normalitzar.

Tot i que enguany no hi haurà representacions, us emplacem a participar en les altres activitats que des del Pessebre Vivent de Linyola us proposem. Hem deixat a la vostra disposició la secció de “les Calderes d’en Pere Boter” perquè hi pugueu fer pública la vostra opinió.

Pel que fa a les tradicionals campanyes de solidaritat que anualment organitzem des del Pessebre Vivent de Linyola, aquesta edició proposem a tothom qui vulgui col·laborar-hi que s’uneixi a propostes com la “Caixa de Resistència”, articulada per Òmnium Cultural i l’ANC i que recapta diners en favor de les sancions econòmiques imposades a membres electes del nostre Govern.

—–
Nota: Si cessés la repressió política espanyola i s’alliberés als presos polítics, des del Pessebre Vivent de Linyola ho tenim tot preparat per a dur a terme noves representacions.

Associació del Pessebre Vivent de Linyola,
Novembre de 2017
Linyola.